Alvins prestationer

De två senaste dagarna har Alvin bett om att få ta simmärken. Så sagt och gjort. Till simhallen har vi åkt. Och märken har tagits. Från att knappt brytt sig om att simma längder alls har han varit envis och fixat det. Sen har han simmat lite till och lite till. Skulle man räkna ihop allt blev det många längder på de timmarna vi varit där under eftermiddagen. Men eftersom man måste simma allt i ett sträck så har han fokuserat på dem i ordning hittills.
Visst får man vara stolt. Det får man faktiskt, för det är ju viktigt att kunna simma.

Märkena ser ju lite annorlunda ut på Åland/Finland mot i Sverige och på barn och ungdomsmärkena finns andra olika krav också, när man vill ta dem. Nu har han som sagt ”längdsimmarmärken”.

Lite suddig bild men här är hans 3 första simmärken. Och så glad han blev idag, för både en fritidsledare och en simtränare såg han komma i mål. mot sina hundra metrar.

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Alvins prestationer

  1. Kia,ängeln Simons mamma skriver:

    Lilla söta Alvin….simning ger lugna barn,det är konstaterat.Simon simmade ett par tusen meter i veckan.Han tävlade också frisim.Detta är ju en idrott som inte ger skador.Vänta bara så axelbred och fin han kommer att bli.Hoppas att han fortsätter.Kram Kia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s