Tänkartider

Har kommit till ett stadie med bloggen då den mest är tyst och stilla, mest skriver jag samma saker känns det som och jag begränsar mig ännu mer medvetet nu sen det ”körde sig” med gamla ”vänner” i somaras. Eftersom min blogg varit öppen till stor del av tiden har jag funderat över att delvis lösenskydda vissa inlägg jag skriver för att ha bättre koll på vem som läser i bloggen rent allmänt. Den som mot förmodan vill ha lösenordet kan maila mig då jag väl bestämt mig. Vill inte liksom att ”vänner” jag inte mer umgås eller knappt pratar med, har fri tillgång till mitt liv här om de är nyfikna men jag inte hos dem. ner bloggen helt.

Utöver det så är väl allt som vanligt. Det är park, det är förskola, det är middagsplanering och matinköp, och judoträning och baby-barnsång och allmänt familjeliv. Och alldeles för många tankar på allt möjligt.

Tillsvidare kan ni beskåda den fina vintermuggen från Rörstrand, med Emil och Ida. ”Vinter i Lönneberga”. På andra sidan finns drängen Anton tillsammans med Emils häst Lukas.

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tänkartider

  1. Sara skriver:

    Alfred heter drängen. Emils pappa heter Anton. Hihi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s