Alvin är äldre än Lova

Idag är Alvin exakt på dagen lika gammal som Lova var då hon dog. Det är blandade känslor att veta att han är äldre än sin storasyster nu och att vi kommit dit -äntligen, för oss har det varit en mållinje att komma förbi först åldern då Lova blev sjuk och sedan den hon då hon dog, på något vis som bara vi drabbade förstår bäst.

Även om skit händer när det händer är man så tidspunktsskadad av att haft ett svårt sjukt barn som dog… Och Lykke i sin tur är i samma ålder som Alvin var då Lova var sjuk, lilla Lykke, att Alvin var så liten han med då…. Ibland vill jag stanna tiden och ibland bara spola förbi den så hon också blev 6,5 och ”äldre” än dessa jobbiga åldrar man minns så bra med sådan smärta och det är lite som ett mål att bara få slippa förbi dem och vad som händer efter 6,5 år, känns som ett annat kapitel som börjar då. Ber till högre makter att aldrig mer uppleva det vi har gjort, men vet att man skall aldrig säga aldrig tillika, för det känns lite som att mycket skall ha mer bara för att man ”fixat” det tidigare.

Lova – alltid storasyster fast dina syskon växer om, saknar dig. Dessutom var det igår 40 månader sedan du lämnade oss.
3 år och 4 månader!

Detta inlägg publicerades i Tiden efter Lova. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Alvin är äldre än Lova

  1. Kia (ängeln Simons mamma) skriver:

    Visst är det så….saknaden har ingen tid,den finns där hela tiden.Eftersom Simon var yngst av bröderna så planerar man för hur man ska orka med vissa datum.Vi måste se till att hålla oss borta när det är dax för studentexamen till våren.Fem av Simons kompisar bor på vår gata och vi klarar inte att se lövade och ballongklädda infarter.Det kommer alltid att vara så….tänk om och varför?Ha det gott!!Kram Kia

  2. Malin skriver:

    Jag kan inte förstå hur jobbigt det måste vara. Föreställa mig ja, men aldrig förstå. Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s