Några tunga dagar – och skitsnack

Det har varit en hel del just nu. Inte sådant som bara rör saknaden efter Lova, men ändå mer märkbar igen.
Jag har fått utesluta ”vänner” ur mitt liv, på hur långt sikt får den som lever se. När jag blir besviken och sårad saknar jag Lova ännu mer, då blir sorgen så påtaglig igen. Jag längtar massor efter henne och funderar på hur hon hade varit.

Nån tyckte att detta blev så mycket större än det var, som tyckte det inte var så farligt att jag blev omtalad när jag inte var med, i deras gäng. Det är ju alltid ”inte så farligt” så länge man själv inte är drabbad av något snack.

Men jag vill inte vara eller ens bli någons snackis och samtalsämne på något yngre sorts Martha möte. Vill inte höra nåt eftersnack om hur jag lever med min familj fast jag ibland beklagat mig att maken oftast har varit på jobb, eller något om min och andra vänners sjuka humor på Fejjan så länge vi inte är elak mot någon annan som ni som snackar är.

Vad är det med folk?

Nå, hur som helst. Nästa vecka är det 14 år sedan jag träffade min man. 14 år måste väl ändå betyda någonting. 14 år är länge och tillsammans är vi starka. För FATTA vad vi genomlevt tillsammans jag och min äkta hälft. Testa på en vecka i vårt liv. Ett liv där ett barn saknas för resten av våra egna liv. Sen skall vi se vem som är kaxigast.

Detta inlägg publicerades i Allmänt, Tiden efter Lova. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Några tunga dagar – och skitsnack

 1. Emma skriver:

  starkare har ingen varit! pussa och krama extra på alvin och lykke å mannen din!

 2. Kia (ängeln Simons mamma) skriver:

  Blir så ledsen och ärligt talat förbannad på alla dessa som vet och kan allting.Jag och mannen har brutit med vissa i släkten
  för att dom har har haft sina egna förutfattade meningar om vår sorg och saknad.Sommar huset utan Simon,det känns….får alltid tänka att
  nu skulle han ju inte åka med oss men det är svårt att tänka sig in i den situationen.Våra älskade ungar håller ihop där i sin egna ,vackra värld
  Det är jag säker på.Simon var ju en tjejtjusare så Lova har ett gott sällskap.Men visst är det tungt….vissa dagar kommer tårarna utan förvarning.
  Ha det så bra ni kan,du,mannen och dina godingar.Kram Kia

 3. Malin skriver:

  Usch vad less man blir på sånt där skitsnack. Sköt er själv och slit i andra tycker jag att är en bra regel 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s