Påsk hos Lova

Att ha ett änglabarn för med sig tankar och funderingar om vad man kunde ha haft, vad man kunde fått göra tillsammans, allt sådant. Vi har aldrig riktigt brytt oss om, vad andra tänker om hur vi sköter graven, det är liksom vår ensak. Så just nu några dagar har vi lite påsk hos Lova med, och hon hade självklart älskat påsken, med allt pynt, allt godis, all mat och ledighet.

Några påskliljor vågade jag inte föra dit, för det blåser bitande kallt ännu, så jag misstänker att de hade vissnat. Så lite glädje i det annars ännu ganska gråa vårvädret. Och egentligen hade ju granna blommor varit lika upplyftande som några fjädrar om man ser det på det viset som jämförelse.

Detta inlägg publicerades i Tiden efter Lova. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Påsk hos Lova

 1. Carina skriver:

  Vi var dit idag/ikväll en sväng och ”hälsade på” och lämnade en kruka narcisser/påskliljor med några fjädrar i hos Lova, vissnar dom så vissnar dom.. Såg dom på boden igår och ville bara köpa en åt henne, det kändes rätt.

  • Dolce Bambini skriver:

   Åh, vad snällt av er. Jag hoppas de håller 🙂 De är ju fint med påskblommor… även om jag var rädd o sätta ut nu, men som sagt jag hoppas de pallar lite kyla…

 2. Lisbeth skriver:

  Det är så vackert med fjädrarna, tror hon hade tyckt det också. Tjejer gillar ju fjädrar, mjukt och fint och kittligt..

  Kramar

 3. Moa skriver:

  Vad fint hon har fått det, med fjädrarna också. Det har ju helt klart varit en kall påsk, även här lite längre söderut… Mamma sa att det här är första gången sedan 1974 som hon inte har kunnat sätta påskliljor på morfars (och numera även mormors) grav pga kylan.
  Kram till er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s