Från 33 år till 100 nästan

Igår vid en ålder på 33 år fick jag veta att jag skall bli GAMMEL faster. Vad roligt. Men hujedamig så gammalt det låter med ”gammel” framför. Jag har liksom varit moster först ända sen jag var runt 4-5 års åldern och sedan blev man något år senare faster. Och nu, nu börjar de små liven själva bli stora och bilda egna familjer och nu får jag utöka min egen titel ytterligare.

Själv känner jag mest mostrar och fastar runt 50-60 års åldern. Ungefär som min man som är 36 år, hans mammas syster osv. De är ju alla dubbelt äldre än mig och är inte ens i närheten av titeln ”gammel” ännu trots att även barnen blir äldre i ”den” släkten. Det är riktigt lustigt och roligt när man tänker efter. Lite som att på någon minut gå från 33 till nästan 100 år, eller ja åtminstone närmare 90 på några minuter ”feelisen”.

Gamla tanten nästans, eller så är jag bara jäkligt fräsch lite längre än många andra. (Skämtar såklart ifall nu någon i vanlig ordning skall ta orden rakt av).

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Från 33 år till 100 nästan

  1. Moa skriver:

    haha åldersskillnader bland syskon kan göra rätt intressanta titlar 😉 när jag gick i mellanstadiet var det en kille i klassen som blev morbror. det kändes sjukt gammalt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s