Möller Pikkukalat

Kort efter tandkrämen från Buzzador kom vi med i en ännu skojigare kampanj i Buzzador. Barnen buzzar Möller Pikkukalat. Det är omega 3 kombinerad d3 vitamin för barn som smakar ”godis” men innehåller en hel del nyttigt istället.

(För den som kan finska kan man kika in här på Möllers sida.)

Omega-3-fettsyror är nödvändiga och de är viktiga för hjärtat (DHA+EPA 250 mg/dygn) och hjärnan och synförmågan (DHA 250 mg/dygn). D-vitamin hjälper till att bilda muskulatur, skelett och tänder samt är viktig för kroppens naturliga försvarsmekanism. D3-vitamin tas lätt upp i kroppen och den är mer effektiv än D2-vitamin. Möller Omega-3 Pikkukalat innehåller inga konstgjorda färg- eller sötningsmedel, samt inga konserveringsmedel. Som naturliga sötningsmedel fungerar xylitol och sorbitol.

En förpackning innehåller 45 kapslar. Rekommenderad daglig dos är 2 kapslar. Finns att köpa på apotek och i dagligvaruhandeln.

Vi är helt klart nöjda med dessa och kan absolut tänka oss att fortsätta med dem efter kampanjen. (Ja, vuxna kan nog med äta dem såklart).

Vill du själv bli en Buzzador så kan du också skicka ett e-post meddelande med texten: Sweden Dolce Bambini  till register@buzzador.com eller SMS: Buzzador Dolce Bambini  till 72323 så får du inloggningsuppgifter direkt. Vid första inloggningen får du komplettera din profil så att det går att välja ut rätt kampanjer för dig. Alltid gratis att vara med, bara man delar med sig av sina åsikter och orkar testa produkter.

Detta inlägg publicerades i Buzzador. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Möller Pikkukalat

  1. Lena i Lyckebo skriver:

    Jag äter hellre goda fiskmiddagar än dessa piller. Men såklart, kanske bra för dom som har svårt för havets delikatesser, Lena

    • Dolce Bambini skriver:

      I första hand är de ju riktade till småbarn, och småbarn kanske inte alltid äter de mängder som man egentligen borde. Att de dessutom innehåller d3 vitamin är ju en bonus för då slipper man ge extra d vitamin som man annars gör till småttingar. Vi äter fisk, också egenfångad ibland, men inte så ofta som de egentligen är meningen att man skall äta. Och barnen äter heller inga mängder vid de tillfällena, så deras omegaintag är nog inte stort, så för oss var det bara positivt med dessa 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s