Amazing, 21 år senare

Jag trodde inte det var sant när min Facebook inbox blinkade här om dagen, med ett svar från en tjej jag skrev till i oktober förra året. Jag frågade lite fint och försiktigt om någon av mina (halv)bröder i Finland var hennes pappa (där finns 2). Jag hade inte mycket att gå på mer än efternamn och plats, men chansa hej vilt med förnamnet som verkade bekant från barndomens samtal hemma med mamma som någon gång nämnde namnet på flickan.

Jaaa…. det var rätt person. 21 år senare sedan den enda gången jag sett honom på riktigt fick jag återigen se min bror på foto på nätet. I nutid. Hon hade missat mitt mail i sin inkorg men frågat där hemma om de kände  så fort hon sett detta och visst gjorde de det och speciellt hennes pappa, där hade det gråtits glädjetårar sedan fick jag veta. Nu har vi nästans nästan alla oss syskon samlade. Att jag har syskon i Finland är en privat sak som jag inte ids dra en hel historia om här i bloggen, det kan jag ta face to face liksom för den som är nyfiken men denna grej, att efter 21 år och ännu ännu längre för mina äldre syskon få tag i en bror och hans familj…. det är STORT! Facebook är inte bara skit alltså. Och jag ångrar inte alls att jag skrev det där mailet i smyg den där kvällen för 4 månader sedan. Jag vann!!! en bror. (med familj).

 

 

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Amazing, 21 år senare

 1. Malin skriver:

  Åh så roligt, härligt det måste kännas!

 2. Moa skriver:

  åh vad roligt! just den grejen att många i olika åldrar har facebook gör ju att man faktiskt har möjlighet att hitta en hel del 🙂
  jag är ju som 87:a uppväxt med att använda communitys sedan tidiga tonåren men det är inte förrän facebook kom som de lite äldre generationerna också har kommit in i det såhär mycket.

 3. Maggan skriver:

  Åh fantastiskt underbart. Modigt av dig att smygmaila sådär och vilken vinst sen ❤

  Kram

 4. Lisbeth skriver:

  Så roligt!
  Hittade min allra bästa vän från tonåren genom FB. Helt fantastiskt 🙂
  Kramar

 5. Hanna skriver:

  Åh så roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s