Meandi party SS2013

Jag var bjuden på klädparty idag. Ett sådant där Meandi party. Barnkläder och mammakläder typ.  Sist jag var på ett så var sensommaren 2011. Så det var alltså inte igår. Nu var det en ny kollektion. Jag hade tjuvkikat på nätet innan och tyckte att det mesta såg halvtrist ut. Tills jag såg det på riktigt. Där fanns helt klart en del godbitar. Dyrt blev det.

Lykke blev störtkär i en gul tunika med glada svampar på. Alvin fick en t-shirt med sura grodor. Jag själv beställde ett par jeans och en top. Jag köper sällan kläder till mig själv faktiskt. Ser med spänning fram emot detta paket. Ser inte fram emot fakturan som kommer med paketet.

 

Detta inlägg publicerades i Barnkläder. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Meandi party SS2013

  1. Marina skriver:

    Vad roligt att dom är finare i verkligheten, tyckte också att allt såg trist ut på nätet. Jag skall på party i morgon kväll och tyvärr brukar det bli dyrt för mig också. Ha en fin måndag.

    • Dolce Bambini skriver:

      Ja jag tyckte de såg trevligare ut när man såg dem på riktigt. Kanske inte den allra bästa av allt de haft, men bättre än på nätet. Skinny jeansen för mamma var fina, de beställde jag. Ha det så fint ni också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s