A day in my head

Denna dök upp på Facebook och jag blev tvunget att le lite. För ibland är det så det känns, som att hela ens huvud är fullt av en massa tankar och grubblerier och annat man ältar och tänker på. Det stämmer nog att man borde ha lite mer mindfulness i sitt liv. Mera här och nu.

Det var någonting som var väldigt svårt när Lova var sjuk, och tiden efter hennes död. När man verkligen hade en massa sirap i skallen. Sirap i skallen i kombination med att vara en grubblare blev lite jobbigt ibland. Sen mellan allt det här kan man klämma in lite dagdrömmar. Så visst, det stämmer nog det där, med att testa en dag med att tänka med mitt huvud så får du se hur jag egentligen mår/ hur jag har levt mitt liv. (Gäller såklart vem som helst).

 

Detta inlägg publicerades i Allmänt, Tiden efter Lova. Bokmärk permalänken.

En kommentar till A day in my head

  1. Kia (ängeln Simons mamma) skriver:

    Precis så är det….bra.Sirap i skallen,dement eller bara totalt virrig.Jag ryser….Allt runt omkring våra barn vid sjukdomen…deras död….begravning och allt däromkring.Finns inget som är värre….och nu ska vi klara av den enorma saknaden med allt det som påminns,Glada skratt ,lek,resor,skola,förskola,kompisar.Det kommer för alltid fattas en underbar person i våra familjer.Och vi är många…..tyvärr.Ha en bra helg,kram Kia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s