Han växer och växer

Alvin… snart fyller han 6 år. Eller snart och snart, men om 2 månader. Nu är han nästans lika gammal som Lova och Lovas sista födelsedag minns man med vemod, hon var ju så glad men så sjuk så sjuk.

Alvin är en företagssam liten man, som gillar allt som är roligt. Han pratar nästans konstant och har fantasi i mängder. Han tycker om att vara ute i naturen, men också att baka och läsa sagor och spela spel, både på gammalt hederligt vis och på data/tv/smarta telefonerna. Ipaddar verkar inte heller vara helt okänt, men nån sådan har inte vi, men han har provat hos bekanta.

Han går sista terminen i parken och meningen är att han skall skolas in i 6 års verksamheten till hösten och där med få lära känna de barn som kommer att bli hans ”skolkamrater”. Simningen är veckans höjdpunkt och det går framåt och han dyker och simmar någon meter under vatten men övar också på att lära sig ovan ytan.

Han skriver inte så mycket än, men känner igen många bokstäver och vet hur det ser ut. Lova var tidigare på den biten och mer intresserad av både bokstäver och teckning. Så det skiljer syskonen åt här. Och alla har ju olikheter, som det skall vara.

 

 

Detta inlägg publicerades i Allmänt, Tiden efter Lova. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s