Nytt år – nya brillor

Tyckte det var dags för ett par ombytesglasögon så det blev att lägga en Favoptic beställning förra veckan. Efter mina rutiga brillor som var rätt vågade för att vara jag känner jag att nu vågar man fortsätta hålla färgen uppe och valde ett par blåa bågar. Och idag så kom de… Förövrigt hade mina gamla fått en repa av någonting i glaset, bara lite lite från ”mitt i synfältet”, inget som störde men vetskapen störde och lite märktes det ibland beroende på hur man höll blicken.

Nå nu är det dags att vänja sig med blått. Egentligen är glasögon kul. Inte som då jag var i tonåren och glasögon ännu var rätt fula och pinsamma. Idag har de så mycket snygga bågar och alltid hittar man någonting som passar ens personlighet och stil.

 

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Nytt år – nya brillor

  1. Ninni skriver:

    De va snygga 🙂 Trevlig helg

  2. Kia (ängeln Simons mamma) skriver:

    Häftiga bågar!!!Jag som är en blondin har innan jul färgat håret mörkt.(Var mörk vid födseln och fram till 4 års ålder)Nu efter utlandssemestern som alltid bleker hår,så slingade jag ljusare slingor idag.Känns bra för jag har inte gjort något åt håret sedan Simons död.Men nu så var det dax igen och jag vet att Simon ler i sin himmel.Jag ändrade hårfärg och använde färgade linser ofta när Simon var liten och han tyckte att jag skulle ”presentera mej”Han frågade:Vem är du???Ha det bra i helgen.Kram Kia

  3. Lisbeth skriver:

    Jättesnygga! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s