Julen 2012

Julen 2012, den kom och gick. Världen gick heller inte under den 21.12 som många bekymrade sig för, enligt Maya-kalenderns utsago. Vet ni, världen går under när ens barn blir riktigt sjukt och dör. Där slutar dåtiden och man får börja leva ett nytt liv med sitt nya jag.

Förutom den noteringen så hade vi en ganska trevlig jul. Den kunde varit sämre ännu. Vi hade god mat, fint sällskap och tomte och klappar och barnens lycka visste inga gränser då de fick paket. Lova fattades självklart och jag och säkert andra av oss med, tänkte på henne flera gånger under kvällens lopp.

Hur var eran egen jul? Jag har själv inte varit in via här och önskat God Jul men jag hoppas ändå att ni har fått ha det bra.

 

 

 

 

Detta inlägg publicerades i Allmänt, Tiden efter Lova. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Julen 2012

  1. Lisbeth skriver:

    Det har varit en lugn, skön jul. Min mamma och yngsta syster var här, min man jobbade och ungarna kom hit på kvällen efter att ha firat med sin pappa och hans familj. Resten av helgen har också gått i vilans tecken, väldigt skönt!
    Kram

  2. Kia (ängeln Simons mamma) skriver:

    Hej,här har släkt kommit och gått.Idag åkte en av sönerna hem till Stockholm igen.Nu ska här förberedas för vår resa till Dubai.Ska bli så spännande…..ha ett GOTT NYTT 2013!!!!Kram Kia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s