Lova 9 år

Den 4 december ”fyllde” vår ängel 9 år. Fina lilla Lova, så saknad du är. Gravljus tändes. En rislykta sändes upp och några vägrade ens lyfta. T.om en liten tårta hade vi och smaskade i oss.

På Luciamorgon är det meningen att man skall kunna lyssna på ett radioprogram där jag förhoppningsvis skall kunna vara höras i.  Det är jag och en annan?! förälder som mist barn som kommer att berätta om det här. Och det är radion själv som tagit kontakt då de nu hade kommit till just denna ”livssituation”. Programmet brukar sändas var tredje vecka i Ålands radio.

Mer om det om det blir av, lite längre fram.

 

 

Detta inlägg publicerades i Tiden efter Lova. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Lova 9 år

 1. Kia (ängeln Simons mamma) skriver:

  Lilla söta Lova hedrades med en vacker ljuslykta vid Simons foto.Vi kunde inte ordna det vid graven för vi har fått mängder av snö så många gator är avstängda i vår stad.I morgon ska vi göra ett nytt försök att skotta oss fram och tända ljus och marschaller.Kram Kia

 2. Maggan skriver:

  Grattis fina Lova på födelsedagen, lite i efterskott! Hoppas du fick en fin dag i himlen med de andra änglabarnen och att du åkte pulka på molnen <3.

  Varma kramar till familjen! Födelsedagarna är svåra och saknaden blir extra stor en sån här dag! Men ni gjorde något fint utav det och såklart att ni ska äta tårta 🙂

 3. Ninni skriver:

  Grattis prinsessan …..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s