Tredje gången

Tredje gången gillt, tredje Alla helgona jag vandrar till blomsterhandeln och väljer ut dekorationer till vår dotters grav. Att köpa saker till sitt barns grav… det är konstigt, sjukt och alltid fel. Fel väg vänt,  fel ordning. Men ändå så skönt att kunna göra fint någonstans.

I helgen kommer många gravar att skina upp med värmande ljus och många är de som vandrar till sina anhöriga som gått före, för att göra detta ändamål. Själv har jag tre gravar att besöka här. Mina föräldrars, min mormors och så…. min egen dotter, mitt eget barns grav.  Och över 29 månader har gått, över 29 månader sedan vi sist kramades och hon ännu levde.

 

 

 

 

 

Detta inlägg publicerades i Tiden efter Lova. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Tredje gången

 1. Jennie skriver:

  Varma kramar

 2. Melli skriver:


  Vi blåste lite bubblor till henne idag igen. Kan inte se barnen blåsa av dem (och de älskar att blåsa) utan att tänka på henne. Hur orättvist livet kan vara. Hur man borde orka bättre med de egna också de dagarna allt känns hopplöst jobbigt och alla bara strider. Jag sänder dig en stor kram.

 3. Maggan skriver:

  Jättefint, söt kruka! Har också fått gjort i ordning alla helgona dekorationen till Alvin, nu är det bara hans lykta som behöver få sig ett lyft.
  Saker man gör år efter år, saker man gör av kärlek och saknad. Så fel och så bakvänt men ändå så rätt att göra när det är det man kan göra.

  Kram till er ❤

 4. Kia (ängeln Simons mamma) skriver:

  Visst är det så jättefel…..våra barns gravar.Det är så otroligt ledsamt.Men vad kan vi göra mer än att smycka graven.Att tända mängder av ljus och marschaller.Ha det gott!!Kram Kia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s