Metsola waterlily aw 2012

Nog lyckades finska Metsola även denna höst skapa mjuka härliga kreationer av frotté och med retro känsla. Kläderna har blivit något rymligare också då jag vet att någon tidigare säsong varit numret under det egentliga nästan.

Denna mjuka playsuit/pyjamas med fot kom idag. Först kändes den barnslig då jag såg den på hemsidan. Fot på dräkten på en 18 månaders liksom. Men sen tänkte att det kanske är varmt och skönt och mysigt nu när det är kallt. Dessutom såg jag i en blogg där en mamma hade så på sin ännu äldre dotter. Så jag slog till och smälte direkt vi fick hem den.

Dessa görs upp till storlek 98.  Och den är så härligt röd att man bara måste le. Nästans så jag väntar på rean redan så jag kan köpa hem en till i ännu större storlek.

 

Detta inlägg publicerades i Barnkläder. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Metsola waterlily aw 2012

  1. Iza skriver:

    Oj så mysig! Jättefin färg, men frotté? Det är ju liksom badlakan för mig! 🙂 finns där ”halkpluttar” under fötterna? 🙂 får nog försöka beställa hem en för den var jättefin!!

    • Dolce Bambini skriver:

      Jo det är en sorts frotté, inte handduksfrotté heller utan sån där typ som Meandi har ibland på sina dräkter. Eller ja, tänk dig 70 tal helt enkelt. 🙂 Jättefin är den! Men inga halkpluttar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s