Simskolan

Nu går Alvin i inomhus simskola. Vi vuxna får sitta på bänk och se vattenglada barn träna med sina fröknar på en nivå anpassad från 5 årsåldern.  

Alvin lyssnade intresserat och för mig kom tanken. Lova hann aldrig börja inomhus simskolan, då blev hon sjuk. Hon gick småbarnsim 2006, 2008 o simskola ute 2008.   
Sommaren var kall i år så Alvin hoppade utesimskolan för att gå lek o lärgruppen nu. Iallafall, Alvin min grabb, nu upplever vi saker Lova missade, för nu är han nästan 5,5 år, och då började Lovas tuffa kamp. 

Jag är glad att få uppleva min sons framsteg. Jag sörjer det jag missat med Lova och missar, och jag ser framemot då Lykke börjar med upptåg som småbarnssim.

Detta inlägg publicerades i Allmänt, Tiden efter Lova. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Simskolan

 1. Ninni skriver:

  Tiden går så fort och jag förstår att du saknar det du aldrig fick eller få göra med Lova. Jag har en vän som förlorade sin 3-åriga dotter i en bilolycka….idag är det 12 år sedan och man har nog svårt att tänka sig hur ens barn skulle se ut när man se barnets kamrater i den här åldern. Men Lova vakar över alla och är lycklig över att ha en sådan fin familj.
  //Ninni

 2. Anna Silfver skriver:

  Din blogg berör otroligt och du verkar vara en fantastisk mamma.
  Jag beundrar din styrka och som mamma till en son med hjärntumör kan jag inte annat säga än att du i mina ögon är en hjälte ❤
  Kika gärna in hos mig, där du fått en utmärkelse av mig!

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s