Fredag, nästan friska

En intensiv sjukdomsvecka till ända och vi mår bättre. Och Alvin har en vecka kvar av sommarlovet. Önskar alla en trevlig helg.

image

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Fredag, nästan friska

 1. Kia (ängeln Simons mamma) skriver:

  Skönt att läsa att det går rätt väg med barnen.Väntar idag hem en son med fästmö,dom har varit på Kreta innan universitetsstudier väntar på måndag.Vi ska köra dom på söndag och stanna en dag i Karlstad.Ha en vacker helg på Åland.Kram Kia

 2. Melli skriver:

  Fick Alvin också koppor? Eller har han redan haft dem tidigare? Vi har tyvärr inte ännu alls haft vattkoppor i detta hus..snart sku jag gärna få det undanstökat (om man nu en gång måste, vill ogärna vaccinera mot nåt så ”vanligt” fast det kan vara jobbigt för mellansonen med atopisk hud) då äldsta ju redan snart fyller 9. Men nå, månne det inte senast kommer då minstingen börjar i dagis om ett år, i klubben där mellansonen går smittar de kanske inte lika lätt då man inte är där mer än 2 dagar i veckan. I skolan har de flesta väl redan haft dem kan man tro.
  Var de jobbiga för Lykke? Hoppas ni nu får ett skönt veckoslut och rör er mot friskare tider! 🙂

  • Dolce Bambini skriver:

   Grejen är den att jag är osäker på om han haft tidigare redan som liten, ingen av oss har blivit extremt koppiga, vare sig jag, eller maken som barn och inte Lykke heller, mest över ben/rumpa, nån över armarna och munnen var dock ganska utsatt. Men klådan klarade vi oss ganska bra ifrån. Lova är jag också tveksam över om hon hade, jag tror inte det så vi var ganska försiktiga då hon hade cancer då det kan bli jätteilla om de får vattkoppor då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s