Antibiotika och feber

Status hos oss. Alvin går på antibiotika för han har varit och klippt sig i foten hos farmor när hon inte hann med att se. Blev ett kap i ”simhuden” mellan tårna. Och med den värsta största saxen han hittade, en häcksax!!! Så jag har hunnit med han till HC, akuten, apotek… det i måndags.

Lykke har feber som började inatt utan några symtom på annat så hon får en supp ibland. Annars är allt ganska bra och vaaarmt. Riktig brittsommar i princip. Så nu botar jag bara sjuka barn då.

Och eftersom Alvin går som haltaLotta grävde jag fram en supersupergammal dubbelsittvagn ur vedlidret så vi enkelt transporterar oss hemma utomhus i all teräng. Den som spar han har.

 

Bild

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Antibiotika och feber

  1. Kia (ängeln Simons mamma) skriver:

    Älskade ungar….dom hittar på.Nu skulle Alvin vara hos mej så kunde vi halta ihop.Råkade skrapa sönder en tå när jag skulle fånga in vår lille ragdoll katt och sedan blev det en jäkla infektion…läkare nr 1 sa att min tå ruttnade och skulle amputeras!!!!!!???Men nu efter drygt en månad med penicillin och omläggning varje dag ett tag så ser den frisk ut…..alltid ska det vara något.Krama dina små godingar och ha det så bra.Kram Kia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s