Human centipede 2

Jo vi kollade tvåan av Human centipede filmen igår sedan. Ettan var ju inte så mycket att hänga i julgranen rent ”skräckmässigt” men tvåan var lite mer effektfull och att kalla det skräck är nog fel kanske, snarare bizarre/gore. Jag tänkte att den måste vara rätt skräpig och dessutom i svartvitt men det var faktiskt inte bekymmersamt att se den så. Martin var precis så där lagom äcklig bara att se bild av nästans. Man kan ju undra hur de får tag i så perfekta personer ibland, som skall gestalta någon roll. Jag hade gärna sett mer Martins karaktär i tvåan som den galne kirurgen i ettan. En sorts kombination av dessa två. Då kanske ettan inte varit så ”lam”. Och andra sidan är ettan en film om en film vilket framkommer i tvåan.
Maken undrade hur man ens kan komma på tanken att spela in en sådan här film, och ja det kan man ju fråga sig, men vad spelar de inte in idag. Jag är rätt ”film härdad” själv och blir inte direkt förvånad eller skrämd.

I bloggande stund eller vad man skall skriva, så pågår filminspelningen av den sista i vad som skulle komma att bli en triologi har jag läst. Det pratas också om att 500 personer kommer att figurera i denna film. Undrar om man ens ids titta? Men nu har man sett dessa två, och reaktionerna bland vänner som också sett dem är lika blandat som vädret ute denna sommar.

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s