Presenten

En av presenterna Lykke fick då hon fyllde 1 år var dessa superfina Kavatsandaler jag fick för fina 29€ hos Ellos med diverse koder jag kom över. Annars är ju Kavat som de flesta vet ganska dyra skor. Nu väntar vi bara på värmen så man snart kan trippa runt i dessa. Ja än går hon ju inte själv, men gärna med hjälp. Små vispgrötsrosa tossingar…små skor är ju bara för söta!

Detta inlägg publicerades i Allmänt, Barnkläder. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Presenten

 1. Madeleine - Mamma - Foto - Oslo skriver:

  Fy, fick så ont av att läsa om hur de betedde sig mot din Lova. Det finns verkligen människor till allt och man önskar ju SÅ att man ska kunna skydda sina små från allt, framför allt sånt som är psykiskt jobbigt för dom. Ja, fysiskt också såklart. Men att de har det ont och är sårade, ensama… fy.

  Och se där, kanske det var en av de praktikanterna som var ute med de här också? För han var liksom lite ”fjantigt tuff” i atityden med dom och inte sådär jättegammal.

  Kramar

 2. Maggan skriver:

  Åh Grattis finaste Lykke lite i efterskott hoppas du fick en fantastisk födelsedag. Vilka fina sandaler du fått riktigt tjusiga! Grattiskramar från Maggan, Malva och ängeln Alvin

  • Dolce Bambini skriver:

   Tack tack. Ja hon hade en riktigt fin dag och fick en massa mjuka klappar och så lite sandlådsleksaker osv… 🙂 När man har en par barn sen innan så finns ju nästans allt redan dessvärre 🙂 Kramar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s