Förargligt!

Och när jag äntligen tänkte att NU, nu skall jag blogga lite och lägga in foton. Och så har jag inte kameran hemma ens, inte vad det verkar. Jag tror jag förlagt den hos svärmor eller är den i bilen? Och dit ooooork jag inte gå nu typ ”mitt i natten”.

Men Alvin var hemma idag, han snorade och hostade och ville mest leva på frukt och jordgubbar idag för att det var lätt att äta när man var sjuk. Får se hur natten blir, hostan är aldrig rolig. Får också se hur länge det tar innan Lykke får ta över bobborna. Imorgon skall Lykke på läkarbesöket, det blev separat från 1 års kontrollen, så omständigt att det inte gick att få samma dag hon var då förra veckan.

Tur att vi bor nära åtminstone. Och OM Alvin är frisk på fredag är det talterapi igen. Nu blir det väl en del rim så jag skall väl ta och glädja hans logoped med Jocko-Ma, för just nu är det Alvins favorit och eftersom de skall rimma och denne rimmar så blir det hur bra som helst. Och det var också bland de första inläggen jag skrev i den andra bloggen.  Jocko-Ma som min mamma läste för mig när jag var liten, så roligt att föra denna vidare som fanns i småskolorna på typ 60 talet.

Jocko-Ma i skogen fanns, ett troll med mycket liten svans… Andra småtroll stygga var, de sa sån dålig svans du har…

 

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s