Meandinytt

Äntligen kom den kanon fina Meandi beställningen. Det är länge sedan jag beställde Meandi nu, ända sedan augusti ifjol faktiskt och då var det t.om bara från hemliga rea kollektionen så nu slog jag på stora trumman och valde ut lite ur vanliga, de har ju ändå slutat med hemligt som är lite trist att de gjorde faktiskt.

Alvin fick en röd t-shirt. Åsnan finns bakpå också och de som känner till den vet att den är rätt rolig med sitt kackalass som den lagt, till barnens stora förtjusning.

Lykke fick grodsingoallan, rabbit in a pocket och wallpaperklänningen. Singoallorna tar jag alltid ett nr upp för då får de vara klänningar i början för att sen…ja bli singoalla.

Är verkligen nöjd med inköpet och Alvin med, över sina kläder.

Bild

Bild

Detta inlägg publicerades i Barnkläder. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Meandinytt

 1. Veronica skriver:

  Vi hade på familjecafé förevisning och tyckte den röda klänningen du köpte (längst till höger) var så söt. Men mina gossar vill knappast ha den;) men blev skjorts åt den äldre, fast jag befarar att han drunknar i dem. Han är i en sådan längd som är ”dum”…borde finnas storlekar 104-110 och inte 98/104 eller 110/116 🙂

  • Dolce Bambini skriver:

   mina barn har också haft sådan där kenpig längd, alltid mitt i mellan de där numrorna du sa 🙂 Ja rabbit in the pocket är jättefin, den är finare än jag trodde den skulle vara faktiskt. 🙂

   • Veronica skriver:

    Nu tog jag ju den sörre storleken så skjortsen är väl som halvbyxor denna sommar och passar så nästa sommar:) Svårt veta.

   • Dolce Bambini skriver:

    ja det är ju inte så farligt om de är lite stort, de får väl vara knickers först då o shorts nästa haha 😉 det blir säkert bra oavsett, meandi är ju rätt stora nr annars med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s