Världens lägsta dag

Idag är det en sådan där dag som är nästans som julafton innan tomten kommer med alla julklapparna, för Alvin. Det är dagen innan Alvins födelsedag.  Bland det första han berättade åt mig klockan sju i morse var att det minsann var imorgon han fyllde 5 år.

Han sitter och har pirr i magen kan jag tro och babblar om allt möjligt. Han ville ha hobbelbobbel. Vet ni vad det är förresten? Okej men bara en (ett) då, så du inte får ont i magen svarade jag.

 

 

 

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Världens lägsta dag

 1. Annica skriver:

  Måste vara Hubba bubba tuggummi 🙂

 2. Veronica skriver:

  Är det inte något med vispat ägg?

 3. tita skriver:

  Då jag var barn , gjorde min mama Hobbelbobbel och det var äggula vispat med socker och vitan vispades för hand ( -det är lääänge sen ,vi hade ingen elvisp ! ) i en djup tallrik till den var så stadig att mamma kunde vända talriken upp och ner över huvudet utan att man fick allt i skallen ! Det var såååå spännande ! Sen blandades gulorna och vitorna ihop och bara att mumsa i sig. Jag gjorde variant med lite cacao då mina barn var små . Hur gör du ?

  • Dolce Bambini skriver:

   vispar nog ägget som det är med socker, men läst lite olika recept. Men överlag är det ju rått vispat ägg nog i alla recept. Läste nåt om att man skall va försiktig med rå vita.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s